//Helmisha World
zulHelmi + Shaheeda = Helmisha ♥

Friday, 22 June 2012 @ 10:54 am | 0 Comment [s]


Heyyyy nampak tak pic kat atas tuuu? Wahhh sweeeett tak sweeet tak? Baju merah same2, tak janji okay Seriously takpena berjanji pakai same colour, thats we call Ade jodoh :) haha. Nie mase kami pergi IOI 18.06.2012. Okayy? Hahaha. Happpy sangat time nie. Teramat happy :'> If boleh nak selalu mcm tuuu lah Misha! Tauuu, One day i know. Heeee, andddd i know Helmisha will always together no matter happens. Apepun masalah Helmisha, kami tetap bersatuuuu. Macam batu, kite baling sekuat hati kite pun die tetap tak akan berkecai. Ituu name ehh Helmisha Always <3

Kalau nak aku cite tentang Helmisha nie memang panjanglah, kann? Cause Helmisha never ending. Takde penamat yeeeee, selain takdir Allah yang Maha Esa. Helmisha nie bnyak persamaan actly. Sometimes, mate tu same, kdg2 takk, phone pun secare kebetulan same plak, masing2 ade nokia toclight and Blackberak. Muehehehe. melovesyoumuch okay Misha. For this time, i will keep all your promise. For the last time! Mehh kite showw off janji awak kat saye :

Misha's promise : 
1- Tak kan pergi dekat Pykaaaaa :> cuase he say he dont love her anymore!
2- Die janji tak kan curang degan aku lagi.
3- Die janji dengan aku yang aku tak kan hilang die lagi.
4- Die cakap die sayang akuuuu, wink wink ;)
5- Ni penting! Die taknak hilang aku cause die ade aku yang betul sayangkan die. Yeeeee misha, mmg aku sayang kau lahhh bongok!
6- Die menyesal sangat tinggalkan aku dulu, Then now die cakap die taknak buat aku kcewa lagi. 
7- Die nak kekal dengan akuuuu! 
8- Die nak belikan rumah dekat Melaka. Untuk kiteeeee, kannn misha? Heee loveyou.

andddd so on. Bnyak lagi doooo. Aku dah mlas nak godek phone aku yang lame2 tuuu. Maaaaff lah yeee. Hahahahha, okay thanks Misha cause dah janji macam2. Aku taknak janji kau macam tin kosong takdepape. Aku nak janji kauuu smue tuuu jadi kenyataaan for one day andddd never do your mistake again! Ehem ehem, nak mintak izin nieeee. Aku nak jadi sweeeet kejap. Tautau :'> Biyyyy, awak dengar sini tau. Bnyak beribu bintang kat langit tu, yang paling terang tu awak okay. Dtglahhh banyak mane laki pun, saye tetap akan pilih awak biy. Awak tetap jadi pilihan saye. Melainkan kalau Allah dah jodohkan saye dengan someone yang saye tak tahu. Tuu baru saye terima. Saye takkan and taknak pun hilang awak biy. Cause just awak biy yang always ade untuk saye yang faham smue keadaaaaan saye. Saye nak mintak maaf kalau saye selalu ragu or sangsi bukan2 pasal awak. Im just scared to loose youuu Mihsa :'< . 

Untuk korang yang tengok page zul tuuu, soryyyy. Ni aku nak bagitahu dieorang dah break. Then that girl taknak bagi paswed fb zul. Dengkiinyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee die kann. Dah amek hak orang dulu, then buat camnie. Terima kasih lah dekat aku nie ha yang lepaskan Zul dulu untuk die. Dah dapat tapi tak geti nak jage plak. Kannn zul dah pegi kat aku blek. Btw kenyataaan zul memang milik akuuu, wink wink. Hahahahahha. Happpppy zul dengan aku balek. Tapi before kiteorg together, macam2 dugaaan aku hadap. Rmai bagi nasihat dekat aku soh aku move on dengan life aku yang sekarang. Jangan berharap dekat someone yang belum tentu jadi milik kiteee! Okay, lets say if aku move on dengan life aku, dengan orang lain or single pun but otak always pkir diee je 24jam. Takde gune jgak. Kannnn? 

Korang nak tahuu? Aku ingat lagi, and slalu ingat kate2 ex-friend akuu ' If we love someone, kite rase memang kite takleh hdup takde die or memang sayang kite kuat sangat untuk die so dont ever u let him go. Got it as long u can! ' Betul tuuuu, dari kite menyesal hilang die, so better kite lawan untuk dapatkan die. Tak fair lah weh, kalau aku lepaskan die , then die bahgie. Tapi kiteee? Hahahahaha macam voooot sohai. Aku sentiase sabar, aku tunggguu die cari aku blek. Tanpe kacau hbgan dieorg. Yeee die cari akuuu, im happy. iloveyoubiy.

Nak buat pengakuan nie, sayang saye untuk awak bukan untuk sesaat dan bukan untuk seketika tapi sayang kite kat awak biy untuk selamenya. Kite nak macam dulu. Nak awak ubah peragai awak tu k. Kite sayang awak. Tak complete Helmisha biy if awak takde. Awak dah besar dah boleh pikir mane yang baik untuk Helmisha. Okay? Laaaaast saye nak cakap kat smue orang yang kiteeeeeee sayang awakk sangat biy! I will kick for who try to take you from me. Anything for you Misha.





Older Post
The Disclaimer

Hye peeps// Im Ain Shaheeda. Oneseven , chubby <3 I'm not normal, I'm different. I'm not weak, I'm strong. I'm not hot, I'm beautiful. what ? you think I'm overreacted ? ohh please, you're not the bost of me ! I can do whatever I want & so be it ! Don't play with me if you don't know how ! I'm a sweet girl yet I don't give a damn shit just about anyone ! Terima kasih daun keladi , see yaa : )
ILOVEHELMISHA
Helmisha

I always thinking of you each night Muhd Zulhelmi, baik buruk kau yang penting kau lebih baik dari yang lain. meloveyou!